Vrienden van het Vrijheidsbos

Naast het planten van een gedenkboom bestaat er de mogelijkheid om ons Vrijheidsbos te ondersteunen door u aan te melden als Vriend van het Vrijheidsbos Geesteren. Als vriend draagt u bij aan de verdere realisatie en inrichting van het Vrijheidsbos en het toekomstbestendig houden ervan. Zo zullen er bijvoorbeeld nog informatieborden worden geplaatst, parkeerplekken voor fietsen worden aangelegd en zal op den duur een hooiberg worden gerealiseerd.

Ook zal er educatie-materiaal worden gemaakt over vrijheid & democratie, over de lokale oorlogsgeschiedenis en over natuurbeheer. Verder willen we een Vrijheidspad maken langs historische plekken in heel Geesteren. 

Door ons als Vriend te ondersteunen met een jaarlijkse financiële bijdrage, maakt u dit mede mogelijk. Als Vriend van het Vrijheidsbos Geesteren wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het bos en wordt u uitgenodigd voor evenementen die we in het kader van het Vrijheidsbos organiseren. Indien u zich wilt aanmelden als Vriend van ons Vrijheidsbos, vragen wij u vriendelijk om het invulformulier hieronder met uw gegevens in te vullen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Graag verwelkomen we u als Vriend van ons Vrijheidsbos. 

Alvast hartelijk bedankt namens het bestuur van Stichting Vrijheidsbos Geesteren.


Invulformulier

Wilt u zich aanmelden als Vriend van ons Vrijheidsbos, dan verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens z.s.m. contact met u opnemen.

De officiële ondertekening zal dan later plaatsvinden. Verzend u uw aanvraag liever ondertekend per post of e-mail, klik dan hier om het invulformulier in PDF-formaat te downloaden.